Informatie

Wilt u meer weten over de verschillende zalen van Sense, de toegankelijkheid voor mindervaliden of het huren van een zaal voor uw bruiloft of evenement? Informatie over deze onderwerpen en meer vindt u op deze pagina.

PRAKTISCHE INFORMATIE

-Parkeren is gratis.
-Ringleiding aanwezig, rolstoel toegankelijk.
-Tickets verkopen wij online via MGTickets.
-Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden retour genomen.

TECHNISCHE GEGEVENS

Voor de technische gegevens over ons theater klikt u hier. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0519 222969 of mail naar theater@sensedokkum.nl.

ZAALVERHUUR

Theater Sense, is dé plek voor uw personeelsuitje, bruiloft, verenigingsavond, verjaardagsfeest of relatieavond. Maak uw avondje uit compleet met een theaterarrangement!

Of het nu gaat om een gezamenlijk diner, een bijzonder pauzearrangement of een gezellige borrel na afloop, wij denken over de invulling van het theaterarrangement graag met u mee.

LOUNGE

Onze loungeclub heeft een unieke uitstraling, dit mede door het hippe, en vernieuwde en vooral warme interieur. De mooie bar, comfortabele zitjes en goede verlichting zorgen voor een sfeervolle toegankelijke ambiance. Bij onze loungeclub kunt u een feest organiseren vanaf 40 personen. Een bruiloft, verjaardag, familiefeest of bedrijfsfeest. U kunt bij ons genieten van heerlijke cocktails, verschillende buffetten uit verschillende landen of tapas buffetten met verschillende smaaksensaties. Bij loungeclub sense staat een prettige ambiance hoog in het vaandel. Het personeel zorgt ervoor dat uw avond bij Sense een topavond wordt om niet te vergeten. Wilt u een feest of evenement organiseren met meer dan 300 personen dan verwijs ik u door naar onze foyer of theater. We hopen u snel te zien.

FOYER

Het veelzijdige evenementencentrum, met binnen de uitstraling van ‘t colosseum, biedt mogelijkheden voor grote en kleine evenementen, voor 40 tot 1200 pers. Spetterende bruiloften, geweldige bedrijfsfeesten, professionele presentaties, vrijwel alles is mogelijk. Vergeet niet de optredens van artiesten en dj’s en onze spetterend 2e kerstavond feest en oud en nieuw feest. Voor een feest tot 200 personen verwijs ik u door naar onze lounge.

THEATER

Geniet in theater Sense van boeiende, afwisselende voorstellingen voor jong en oud.
In de theaterzaal wordt gebruik gemaakt van hoogstaande techniek. De ruimte waar maar liefst 400 zittende gasten en 1000 staande gasten kunnen genieten van een avond uit. Er is volop parkeergelegenheid. Om de avond compleet te maken kunt u lekker napraten in onze loungeclub of foyer. Onder het genot van een drankje, een ontspannen aanvulling op een geweldige avond uit. Ook kunt u elke 2e en 4e dinsdag bij ons genieten van een film.