Zakelijk

Wellicht bent u al bekend met onze bedrijfsarrangementen, zoals de mogelijkheid om exclusief te borrelen voor en na een voorstelling. Maar wist u dat u bij ons ook gebruik kunt maken van de foyer, lounge­ en theaterzaal? Of u nu een seminar wilt houden, een diner organiseert of een serie workshops gaat geven. De inhoud van uw dag, die bepaalt u. Wat wij doen is het u zo comfortabel mogelijk maken. In álle opzichten. Welkom.

HOE WIJ DIT DOEN

Gastvrijheid staat bij ons iedere dag op het programma. Ook waar het uw zakelijk evenement betreft. Wij staan dan ook geheel tot uw beschikking. Gedurende de dag zelf, maar zeker ook vooraf. Maar ook door intensief en toch vrijblijvend met u mee te denken. Over de opstelling van de stoelen bijvoorbeeld, de aankleding van het toneel of het gebruik van theaterlicht. De ruimte, de ideeën, de faciliteiten en de ervaring: die hebben we. Samen maken we van uw zakelijk event een onvergetelijke ervaring. Of u nu een lokaal bedrijf bent of een grote multinational. Niets is onmogelijk, omdat alles bespreekbaar is. Wij leven ons in in u en uw wensen. De afspraken die we met elkaar maken zijn altijd op maat.

WAAROM WE DIT DOEN

U kunt natuurlijk gaan brainstormen aan zee. Gaan wandelen op de hei of de hele bedrijfskantine claimen. Maar het kan ook anders. Eigentijds, cultureel, nieuw. Out ­of­ the­ box en toch vertrouwd. Nieuwe zakelijkheid noemen wij het.

Vergaderen, leren en informatie overbrengen in een culturele omgeving. Dat is de mogelijkheid die wij u bieden. Bij ons maakt u niet alleen gebruik van de gewenste zaal of foyer, ook een speciale rondleiding achter de schermen behoort tot de mogelijkheden. Even op de vloer staan. U bent er tenslotte toch. Bovenal maken we het u zo comfortabel mogelijk. Onze faciliteiten zijn perfect in orde, ons personeel staat te trappelen om u waar nodig te begeleiden.